Monday, September 14, 2009

@.. buka puasa wif my ex-- ^_^ hehe....@

berbuka pusa wif my ex?... jeng jeng jeng...=p
yes i was...
ramai plak tuh .. adeh x terlayan sumer..
hikhikhi <-- gelak nakal =p puasa tahun 2009 nih 1st buka pose kat pizza Hut KLCC 10-09-09
ngan sape eh?heheh
mari kita lihat~ sape yang kenaaa!!!

haaa ngn mereka la..~ sapekah mereka? hhe EX- smk ibrahim sg petani kedah (spm 2003)^_^ sgt best sbb ade org blanjer.. hehhe~ soo rugi laa sape yg x join...


ok for my next event buka pose wif my ex on 12-09-09
ermm sape ehh?..hehe suspen x? rasa cam x suspen je ...=p

hahaha
cepat la ekin sape lagi ex ko nih? ramai sgt ke? =p

jeng jeng jeng

kali ni wif ex-cs200 uitm perlis 2008
ok event kali ni ade sedikit kehampaan
sebab sepatutnye bebuka di restoran nelayan, tasik titiwangsa.. tapi di sebabkan ke-hampeh-an management org kt kt sana, tempt duduk 16 org yang dah di booked seminggu awl dah di ambil org lain.. waaaahh benci tol rasanyer +++ sakit hati tapi lebih baik bersabar dlm bulan pose nih.. ( kejadian keaiban tu bukan berlaku pd grup kami ja tp rmi lagi yg booked tmpt tu alami nasib yg sama)..
dah la masa dpt tau tmpt xde dah kol 7.. lagi 20 minit nk berbuka dah.. adesss~saba saba..
setelah berdiskusi kami ambil keputusan utk mkn kt tmpt lain.. ya kt Kg Baru ...
so masa azan mghrib kami sumer berbuka puasa ngn brownies sorang sepotong yg di bawa oleh cik adik manis kite -- cik ekin (hehe.. angkt bakul jap)
pas solat magrb.. kami sumer pon gerak ke Kg Baru yg di Ketuai oleh en Ludin aka bakal tunang kak ma ..=p

selepas berhempas pulas mengharungi jam dan kepayahan mencarik tempat nk parking (paham2 je lah area kg baru) akhir nya kami sumer sampai..

yeah kami makan westerm malam tuh ^_^ akhirnye kelaparan dan kehausan berakhir...

pas makan.. ade yg lepa2 kt tasik ttwangsa smpi kol 1 pagi.. ades..anak sapo lah tue..^_^


yosh~
dats not it

ade lagik on 13-09-09 wif my ex-Sk taman keramat (1)
heheheh~

kami makan western gak kat steak house and asam pedas AU2 depan SAPURA...=p

yeay~


ok lah~ sampi disini jer.. penat lah plak..
ofismate sumer dah balik.. ceh..



~dari ekin yang dah x sabar nk balik umah~

salam

bubbye









7 comments:

Ms. Widya said...

haip.... wat suspend je tajuk tuh.. caitt

haLyZaQiut said...

haha...my X Y Z....=p

l@dylily said...

alaa~ suspen la bezs..=p

hEarTLeSs said...

wuhuhuhuuuuu maraton pny bukak pose cik l@dylily neh

Mama Hanis said...

cess..sungguh akak terkena..cess..cess

l@dylily said...

kene ape mama?kui kui kui

Mhz Jml said...

nyum2.. sdp nyer.. xsimpn utk aku skit ke?

hahaha :D