Sunday, November 27, 2011

Project #1 -- Manik oh manik

Salam,

arini sedikit update pasal jahit manik.. ingat tak dolu-dolu pernah post pasal Jahit manik tahun lepas? haa nih lepas setahun baru terkial-kial nak ingat balik steps basic jahit manik ni.. haha~

moh kiter tengok hasil nyer ^_^



atas nih.. jahit manik kat keliling shawl jojet.. 
Status: dah siap




 jahit manik kat keliling shawl jojet.. 
Status: lom siap - 1/4 lagi T_T




kat lengan baju raya 2011 yang paling simple
status: dah siap





kat lengan baju raya Haji 2011 
status: dah siap


daa tu jer ^_^

Salam Maal Hijrah 1433

Saturday, November 26, 2011

...T_T...

benci..
sangat benci..
bila hati ni meronta nak meluahkan..
tapi tak mampu.. dan rasa takot..

takot?
yer takot..

huhu

Thursday, November 17, 2011

@~ ZuBAiR ~@

Tahniah Kaklong ucapkan kepada adik kakLong dapat 4A 1B dalam UPSR- Ahmad Zubair bin Ahmad Kamal

yang baju oghen tu yer

Alhamdulillah 

takper x dapat 5A, tak yah kaklong beli Xbox.. 
hehehe

nanti kaklong bagi 4 hinggit yer ^_^


daaa


dari kaklong yang xde selera nak makan. 

Tuesday, November 15, 2011

@- Kisah Dongeng - @

my Nov 2011 update

Kisah Dongeng by Stacy..

agak tacing dengar lagu nih 

since I have my weaknesses 


Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini
Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Chorus
Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja
Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini
Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati
Ulang Chorus
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja



Sunday, October 23, 2011

watching cashcab asia

tujuan utama adalah untuk.cuba uji blogger droid.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Monday, September 12, 2011

@ ~ Nyo ~@

nyo?

ape nyo? buah nyok (kelapa) ka?

orang nyayok ka? ..lol..

nyo ni nama kucen oke..

ni die.. nyo gedik


ni tgh lepak2 kat umah opah

nape aku cakap nyo gedik? sebab die gedik la.. suke tido terkangkang tunjuk kat orang anu die tuh.. ceh!

nama asal die BO tapi tak baper nak laku nama tu.. kalau kitorang panggil NYO!!!!!  tergedik2 die larik datang.. haha~

alkisah masa baru2 adopt nyo, aku penah langgar nyo T_T sedey plak.. dah die tak takot ngan kereta.. suke dok lepak bawah kereta kat tayar tuh.. mana la org nmpk.. tetau dengar die ngiaw pastu larik ke blakng umah.. nyorok ketakutan.. kesian nyo~.. tapi masa tuh nampk die jalan cam oke je.. just lepas 3 hari nampk nyo jalan tempang siket.. T__T sori nyo..

tapi kan jangan di sangka nyo tak penah balas dendam okeh!!! ade 1 malam tu pas balik dari keje da penat2 kan, bukak je pintu bilik, tgk ade adiah yang harum. atas katil okeh! huhuhu..  dah la tgh penat balik keje.. dan baru je tukar cadar T_T .. oh nyo klu aku citer balik ko ingat tak nyo?.. masa tu dok pikir aku bagi makan bagai.. ko bagi adiah terbaik plak.. lol..

nanti aku citer lagi pasal nyo oke..

tadi ngantok, tu yang dok citer pasal nyo..

sekarang nak sambung wat keje

bubbye ^^

Monday, August 29, 2011

@~ Selamat Hari Raya 2011~@

Sungai disusur sehari-hari,
                                   Dalam gelap menangkap ikan,
Kami menyusun sepuluh jari,
Salah dan silap harap maafkan.



Wish to all my blog readers no matter where you are,
 Selamat Hari raya Aidilfitri..

cewah.. speaking..

to remind myself for next year oke, tahun ni beraya kat kampung ayah kat Kq Chinchin dolu.. 
3rd raya nanti baru balik kampung umi kat Tapah ^^

hati hati di jalan raya yer kengkawan

muaahx 

eh jap, tadi dok teman adik ngan kazen yang kecik2 men mercun.. diorang ni yang beriya bakor mercun, akak yang comel ni baling pop-pop jer.. dah terbalik.. 
lulzy

hati hati gak membakor mercun tu

selamat bercuti, selamat hari merdeka ke-54 juga 


bubbye.

dari ladylily yang kekenyangan..^^

Saturday, August 20, 2011

arini sabtu

arini sabtu, lagi seminggu nak raya..
arini kene keje.. dan mungkin bermalam kat opis..

huk huk..


Tuesday, July 12, 2011

@~Frozen Yogurt~@

Assalam all.. haha

arini kite ade July Update!!! yeay!!!!

just nak bagitau.. arini sangat la mengidamkan Frozen Yogurt kat Tutti Frutti.. ^_^ nyum nyum

maka jam 6 petang tadi g larik jap bersama cik Widys gi Tutti Frutti kat sebelah Wangsa Walk.. yah yah.. kerana mu sanggup ku redah JAMMED ~ yeah bebeh

dengan nafsu yogurt yang membuak-buak, empat perasa menjadi pilihan hati. Cookies & cream, Strawberry, TF Orriginal dan Vanilla, bersama topping kekacang, buah strawberi, jellies dan kookies..  yummy .. pastu kan yang best nyer biler timbang  total amount adalah RM 20.65 hahah pueh hati aku.. bayar selamber je even spent about RM 400 dok bayor servis kereta ku ^__^ tak menysal wehh..


ni cik widys punyer sempat amik gambo sebelom abis 
saiz kecik 

ni cik lily punyer saiz sederhana.. x sompek nak amik gambo dah abis.. ^^


p/s: FYI i never like to eat yogurt but i LOVE this FROZEN YOGURT ^_^

Tuesday, June 21, 2011

@~June Update~@

yeah.. ini adalah update untuk bulan June..

cekidaot!!







gambar lama.. tahun lepas kot.... jangan gelak eh.. baru nak blajau nih ^.^

Thursday, May 26, 2011

@-- Ku menunggu -- Ku Merindu --@



i love both songs ^___^ dedicated to myself..




Ku menunggu
Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
Ku kan selalu di sini untuk menunggumu

Cinta itu
Ku berharap kau kelak kan cintai aku
Saat kau telah tak bersama kekasihmu
Ku lakukan semua agar kau cintaiku

[*]
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Ada cemburu juga rindu
Ku tetap menunggu

[**]
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Dan kau sudah ada yang punya
Ku tetap menunggu

Datang padaku
Ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
Saat kau sadar betapa ku cintaimu
Ku ‘kan selalu setia ‘tuk menunggumu

Ulang [*][**] 2x
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
**********************************************************

ella feat Shah - Ku Merindu Lirik :-
Shah:
Ku merindu,
Merindu cinta yang tulus dari hatimu
Selalu ku impikan hidup bersamamu
Ku kan selalu menanti balasan cintamu


Ella:
Ku berjanji,
Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku
Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku
Agar kau dapat menerima cintaku

Ku selalu, merindu cintamu
Yang selalu ada di jiwaku

Chorus:
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Usah kau ragui cintaku
Ku tetap merindu

Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Ku tunggu jawapan cintamu
Ku tetap merindu

Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu
Ku harap kau merestui cinta dariku
Yang selalu setia menunggu dirimu...




happy watching and singing and karaok-ing ^__^

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/ellolily

Thursday, May 12, 2011

@-- ari ini ari rabu--@

arini hari rabu.. kalau korang baca esok, dah hari khamis. kalau lusa plak dah hari jumaat.. 

arini nak citer pasal aku lepak2 lepas keje kat jusco au2... kuar opis dalam kol 8 malam cenggitu.. agak malang sebab terserempak ngan client (user) siap 1 lif .. jadik kene la dengar ngan sepenuh hati luahan komen yang di berikan oleh beliau ( sebenarnyer sepanjang ari tu beliau carik aku).. tapi aku x de kat bilik operasi sebab meeting dan tak dapat jawab kol.. muahahahae.. cian kat member2 yang tinggal kat bilik tu kene layan si client nih.

seriously arini kat client side memang headache..tetiba lak byk problem kat sistem yang live yg tgh di guna pakai oleh customer service plak tuh.. perghhh~ ade jer yang x kene.. tapi alhamdulillah so far some of the problems are managed to be solved.. errmm tapi esok ade meeting ngan user yang bakal menempah headache lagik.. hehe biler nyer tak tension? biler nyer tak bizi? biler nyer headache? korang kalau dengar aku bebel pasal keje mesti korang takmo kawan ngan aku dah.. hahahahahah~ sampai cenggitu skali

eh korang nak tau aku keje ape? aku keje kerani jer.. =)

oke unuff  pasal keje.. kang korang cakap cam aku sorang je yang tensen pasal keje..yer la nak tensen pasal anak., xde anak, pasal laki pon xde laki.. pasal bf? pon takder..  camner? jadik kene la bebel pasal keje.. =p

dang!!! aku tensen.. maka aku pon rasa nak kuar jenjalan pas balik keje.. sambil drive, aku pikir nak jenjalan kat jusco Au2.. tak tau nape tapi aku rasa mungkin kat sana aku leh cuci mata.. hahaa.. korang pikir ape?? maksud aku shopping okeh!!claim OT dah masukk~

pas masuk dalam jusco, tempat pertama yang aku tuju adalah tempat pets.. aku nak carik spray untuk perabot x nak bagi kucing aku cakor2 sofa baru mak aku.. pusing punyer pusing resultnyer tiada!! oke aku dah bosan.. aku terus jalan blah tanpa arah tuju.. terasa gak nak tgk blouse scarlet tapi xde mood nak beli baju skrg ni..aku terus kuar dan lalu kat rumah kaca AF tuh.. 

aku lepak jap sambil tongkat dagu tengok bebudak AF.. diorang tengah praktis nyanyi lagu mee sedap i like it laaa~ beruniformkan baju mi sedap.. kui kui  xde baju lain ke nak pakai? tapi kan aku ade dgr suara yang sedap gak laa. tapi tak tau suara sape sebab aku tak kenal satu haram pon nama bebudak nih.. dalam 2 minit aku termenung (ceh leh lagi kira masa) aku blah.. kuar ke arah pintu yang dekat ngan watson tu.. pastu duduk jap kat kerusi kat depan tu.. pikir lagi nak watpe.. masa ni aku rasa cam dah tenang sket~ ari ni ari rabu la kata hati aku.. jom pegi baskin robin? hati aku ajak.. aku pon setuju dan menerima ajakan hati aku sebab arini aku pakai pink and wed = pink day kat baskin, dapat promotion 2 scoops only rm7.90 jer.. aww tak bestnyer~  

sampai kat baskin robin, aku jenguk-jenguk flavour ape yang aku rasa sangat seswai ngan mood aku tadi~.. hurm.. oke aku dah decide~ cream & cookies my all time favorite and choco latte apetahtakingat.. hahaa
kat cashier, abag cashier tanya nak 'topping ape?' aku tanya balik 'kene charge x topping tu?' pastu abg cashier senyum dan jawab' kene la'..ala tiyut nyer~  then ngan manja nyer aku cakap balik.. 'allaaa, bagi jer la nak siket jer'~ hak hak pastu die senyum and bagi letak walnut kat eskem aku.. hahah bahagia rasa abg cashier blanje aku walnut kat eskem aku.. ^__^ muka aku dah tak stress weh pas dapat eskem baskin ngan walnut free.. 



oke dah dapat eskem, aku g lepak kat taman jusco yang ade air pancut tu..=) hehe banyak nyer budak - budak nakal men air.. tak kire dah laki ke pompuan~ comel jer .. aku pon carik pot nak duduk.. sambil menikmati eskem,  aku perasan ramai bebudak yang pndang eskem aku.. kesian diorang weh .. tapi aku wat bodo jer.. kah kah jangan arap aku nak share ngan kowang sumer!!!.tetiba kan datang 2 orang awek cun pakai baju ketat mekap tebal duk sebelah aku.. aku senyum, depa pon senyum.. hehe diorang pandang2 aku makan eskem.. eleh jeles lah tu~ even korang cun jangan mimpi aku nak bagi rasa.. gi beli sendiri la weh.. ^__^.. tetiba kan ade budak jerit ' SEMUT API!! SEMUT API!!' rupenyer budak kecik comel yang bulat sebelah aku ni kaki die kene gigit semut api~ isk cian die.. tergaru-garu~ bapak die tengok jer.. hurmm dari jauh aku nampak kaki die merah2.. adik budak bulat tu plak basah lenjun men air.. haha mak bebudak tu marah .. aku gelak dalam hati jer~ hilang dah tensen aku..


oke eskem pon da abis.. jiwa pon dah tenang~ aku rasa baik aku balik mandi...
aku ready nak ker tempat parking.. bayar tiket kat mesin 'please insert your parking ticket!!!' oke dah insert.. and tiket tu kuar balik.. smpi jer kat kereta henpon aku gegar.. tengok2 bos aku kol.. ohmaigod ape lak memalam nih? so ngan tenang aku jawab kol~ hehe bos kol mesti la pasal keje kan? tak kan nak cakap pasal wayang fast n furious 5 or konsert juntin bibir kot~ lalalala conversation end after 10 minutes ~ dan akhirnyer aku balik dengan jiwa yang tak baper nak tenang pon... but better than before.. muka tegang jer.. kah kah kah~

lulzy~ 

end. 


 

Monday, May 2, 2011

@-- ADOIIIIIIIIIIII---@

tadi kat galaxie ampang nampak si makwe tangah ciom-ciom pipi 'laki' die kt sebelah toilet, dalam ati aku dah kuar "wut the hell??"
aku dok tenung jer nak tunjuk yang orang lain melihat tingkah laku yang kurang sopan itu~
kemudian si laki tadi hidup kan rokok tapi si makwe yang dok isap rokok tuh~
oke fine aku yang tengok takper.. dah biasa tengok pompuan smoking..

tapi yang tak bestnyer, rupanyer ade 3 org budak pompuan tengok si makwe tadi isap rokok sambil tunjuk2si makwe..dan si makwe wat bodoh je.. dah la pakai baju kurung.. adoiiiiii~ die tau tau budak- budak tu tengah tengok die..  haishhhhhhhhh~

tingkah laku orang dewasa akan menjadi contoh pada kanak- kanak.

seorang teman brkongsi:
"Don't worry that children never listen to you; worry that they are always watching you.:~ 


sekain hapdet untuk bulan may aku

selamat hari pekerja

bye

Wednesday, April 13, 2011

@-- ???---@

wut the fish??? aku hapdet belog sebulan sekali jer?? wah memang super bizi aku nih T__T

Thursday, March 17, 2011

@-- Al Kisah February --@

As-Salam dan selamat sejahtera kepada semua pembaca yang setia =)

Lama kan belog ni tak berhapdet? isk biasa la bizi ladylily.. idea datang mencurah-curah tapi di sebab kan terlalu bizi( ya amat), idea - idea ku ini bagaikan di curah ke daun keladi T__T

jadi di kesempatan hari ini moh la kite tengok sat ape yang terjadik di sekitar bulan February ( sebut ala Hattan -lagu sekuntum mawar merah oke ^_^)

Office Dinner - tema Arabian Night 18 Mac 2011

tema dinner office tempat ku bekerja kali ni adlah Arabian Night.. jenuh la memikiorkan nak pakai ape..  pastu decide nak pakai ala - ala cleopatra dan dah siap booking pon.. RM 20 untuk booking .. not bad kot..siap terpikir nak carik accessories lain cam gelang ular, rambut palsu yang lurus bagai... tapi last minit cancel sebab untuk persembahan nak kene pakai costume lain.. jadi nak jimat kos dan masa tukar - tukar baju, baik sewa sepasang jer... tak jadik nak melawo T__T


 ala - ala Cleopatra

tukar jadi minah arab ... kui kui 

hua hua hua

pastu dinner kali ni jugak setiap department/ unit kene buat persembahan.. sape menang dapat hadiah..fuh ~ ni pon nak kene pikior jugak.. haahaha so Cik Widya  my opismet cadang kitorang sumer bahagian IT Software ni menari gelek arab..  sebab kalau berlakon atau nyanyi kang cam syiok sendirik jer ... tapi aku kene tolong dier carik step untuk ngajor team kitorang yang lain.. no problem dan kitorang amik masa x sampai 2 minggu untuk prektis.. yeayyyy (^__^)v


ni lah hasil kami menarii.. dan unit IT Software dapat tempat pertama dari 4 group yang bertanding.. cheewah~ haha video atas baru part 1, nak tgk part 2 sile pegi ke youtube eh.. hehe komen boleh, tapi jangan kutuk okeh.. heeehe 
bukan senang tau nak tengok jejaka-jejaka (bapak orang ) ni nak melentur melentok liok kan badan mereka.. hehe neway, congrats n thanx for all yang bagi kerjasama (^__^)



penari- penari tak professional.. lulzy
oops ade yang da tukar baju.. hehe
bersama hadiah hamper ngn wang tunai.. alhamdulillah~


Oke enuf gedik- gedik... =p

second thingy is my 25th birthday.. yes i've turned 25.. n i dunno what should i feel.. heheh malas nak citer sebenarnyer sebab makin tua kan.. =p
not much to say.. thanx to all my friends n family for the celebration + wishes + presents..  love u all so much mmmuaahhhx~

cik wid ngn panjang beli kek blueberry (^_^)

 nama kek ni dah tak ingat. tapi soodappppp =p



uh ohhh the best present is birthday wishes from widya n frens.. hehe meh tengok - 
mr freak tengok ni lu mesti jeles punya hahahahahha (gelak ayu oke)
|
|
|
V
video

ade lagi wish lain dari DAvid Teo n Afdlin Shauki tapi maleh nak buh bebanyak nanti korang sumer jeles... kikikiki~


okelah thats all lah for today's post.. lama dah dok mengarang nih.. cume lambat sngat editor nak approve and publish.. lulzy...

ape? korang nak tau impian dan angan- angan yang nak di capai tahun nih? hurmmmmmmm ssusah mau jawab tuh.. hehe

 daaa~ 


eh lastly
one of present (^___________^)

Wednesday, February 2, 2011

@--nonton live dari studio FINAS--@

hikhik =) gewdik jer rasa nak wat entry nih..

ape yang nonton live nyer dek non oits!!
oowh ni haa.. aru jumaat lepas deknon nengok RAJA LAWAK musim 5 minggu 4 live kat studio FINAS
nun kat sebelah Zoo Negara nun ^__^  (ekceli minggu ke-3 pon tengok live jugak)


eksaitednyer melampau kesengalan diriku.. hakhak.. bukan ape.. deknon eksaited nak gelak guling-guling tengok persembahan dari peserta - peseta raja lawak lulz~

memang kali ni best - best dan talented orang kata.. tapi pape pon ade gak yang kekurangan idea bagai..=.='

yang best jugak tengok tiga juri tetap bagi komen -- juri 1 Malaysia..
---> Afdlin Shauki (makan mic?? OMG tah air liur sape yang ade sebelum afdlin pakai mic tuh)
--->sathiya aka Baby Face
---> David Teo (har har lu pernah tengok ular berak tak???!!!gua tak pernah tengok ular berak, tapi gua pernah tengok anak jiran gua berak depan umah gua hampeh betol T___T  )


ekceli tak leh amik2 gambo masa live, tapi curik- amik masa belom start ngan ngan masa break..




 penuh orang.. 


kami mau masuk TV.. hahah mau glemer jugak.. lulz~

lepas show sempat amik gambo ngan mr david teo, die tgh tunggu driver angkut sama die balik lumah.. penat woo.. =p

 haih kami sumer mantop- mantop.. tak mo amik berlakon ker mr david??!! hakhak

tapi yang paling eksaited skali adalah yang ni.. jeng jeng jeng... 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.sila scroll ke bawah lagi
.
.
.
.
.

har har har.. cian en zizan ni.. dah lewat sangat die sangat penat tapi boleh lagi senyum and hidung tetap mantain mancung..  (^____^) 

hehehehehehehehehehehehe aku tak leh benti sengih.. help help.. heheheheheheheh 

erm okelah.. tu jer.. ekceli aku wat post nih, selain nak tunjuk gambo aku ngn zizan raja lawak, aku nak jeleskan MR. Freak yang aku tengok raja lawak LIVE.. yang masatu kat umah die ASTRO jadik mengong..


ha hahah hahah haha --> gelak jahat wanita ayu =p

ok daa.. --> opis sangat sejuk sebab sebab orang takde.. cuti woo~

owh lastly.. Happy Chinese New Year

dan mintak PM cepat ler bawak balik kawan-kawan kiter kat Mesir tuh.. cian diorang T__T


Tuesday, January 18, 2011

@--semakin hari semakin tua--@

lulz~.. 
--> aku semakin kerap guna ni skrg.. =='
wut??? korang tak tau pe jadah lulz nih??? lulzz!!!
lulz = lol = laugh out loud..
aku gune lulz sebab lebih sopan dan ayu.. chewah~

oke mari kite diskas pasal tajuk arini pulak.. hurmmmmmm (sambil menongkat dagu dan jari telunjuk mengetuk2 bibir yang merah bak delima)

seperti korang sumer tau, setiap masa waktu berjalan, demi saat, demi minit, demi jam, demi hari, demi minggu, demi bulan, demi tahun dan sebagainyer... dari kite sumer kecik skarang selepas 20 tahun, dah abis kolej/ U macam-macam yang terjadi dalam hidup kite kan.. kalau Alhamdulillah, kite masih hidup sekarang, masih lagi boleh beribadat, tambah pahala k.. janagan wat dosa.. nanti berdosa..
 ade sedara mara kite yang mungkin dah pergi meninggalkan kite..dari yang bujang dah berkahwin.. yang mengandung dah ade baby bagai....

at this early new year, i've also lost somebody that i loved so much pada 5 januari yang lepas.. atok aku meninggal dunia.. sebab sakit tua.. pada umur 82 tahun.. T__T
al-fatihah~

oke wat past is past.. ceh speaking london!!!


kat atas adalah gambar masa besday aku yg ke-24.. masa ni opis dok celebrate  kat annual dinner opis tahun lepas.. lulz mekap bagai.. gewdik betol!!! tema merah hitam gitew...

mm yang jadik isu nyer skarang adalah.. lagik baper ari jer lagik umur ni nak cecah fifteen 25 nih.. haih.. suspen betoll~ 

umur semakin meningkat, berat pon meningkat T___T
tapi, biler umur meningkat nih, adakah aku semakin matang? atau aku masih mau tidor ngan tedyy bear?  erk teddy bear tader kot.. cumer bantal jer banyak.. hahaha

oke la.. tamau citer panjang2.. dah ngntok da nih~ 

selamat malam sumer   (^__^)v




p/s: nak tgk citer khurafat arahan syamsul yusof.. orang kata best giler seram gilerr???



Saturday, January 1, 2011

@-- Selamat Tahun Baru--@

Salam all


Yeah.. happy nu year to all readers.. Good bye 2010 and welcome 2011.. 


mari kite tengok list ape yang saya dah wat pepanjang tahun 2010..
 January:
-kerja
- office warming
- kerja
- lepak kat ponit view kat bukit ampang??


February:
- kerja
- plan nak pegi kenduri kawen shafeda kt KB- cancelled last minit sebab kene standby kt ofis
- kerja 
- sambut birthday yg ke - 14 24
- office annual dinner


March:
- Kerja
- bercuti ke JB- jalan 2 ngn family 
- kerja lagi (-__-')


April:
- kerja
- dapat kereta Myvi ku yang comei molek (^___^)
- kerja lagi 


May :
- kerja 
- kerja 
- kerja
- kerja 
- beli henpon baru - Sony Ericsson Aino


June:
- Kak Mah ngn Ludin  kawen kt Bachok - journey to the west with tijah, lyza, n mim n parents
- keroje
- kerje
- ronggeng ICT for the 1st time


July 
- kije
- korje
- keje
- CS220 05-08(uitm arau) reuninon kt pantai cayaha  pdg keminting, melaka 


August
- seminggu kat PD - legeng water chalet ---> kerja okes!!!
- kerja 
- kerja 
- puasa


September
- Raya aidilfitri
- kerja
- kerja


October: 
- Kerja !!!!


November:
- Aidil adha
- Kerja!!!


December:
- Kathy Open table sambil memperagakan boifren nyer =p 
 kat sunway piramid.. fuh.. mencarut2 aku 2 jam mengharung jammed ngn carik parking... kekeke seb baik member belanja makan.. hahah thnx KATHY!!!!
- hurmm kerja lagi ~
- puan Shafeda selamat melahirkan baby boi  - tahniah (^__^)


so whut should i do for this year? 
get a husband?
lulz.. i wish for a husband.. 
--> gatai naaaa~


haihhhh
thats all for my nu year update.. 
(^__^)


see ya~