Tuesday, January 18, 2011

@--semakin hari semakin tua--@

lulz~.. 
--> aku semakin kerap guna ni skrg.. =='
wut??? korang tak tau pe jadah lulz nih??? lulzz!!!
lulz = lol = laugh out loud..
aku gune lulz sebab lebih sopan dan ayu.. chewah~

oke mari kite diskas pasal tajuk arini pulak.. hurmmmmmm (sambil menongkat dagu dan jari telunjuk mengetuk2 bibir yang merah bak delima)

seperti korang sumer tau, setiap masa waktu berjalan, demi saat, demi minit, demi jam, demi hari, demi minggu, demi bulan, demi tahun dan sebagainyer... dari kite sumer kecik skarang selepas 20 tahun, dah abis kolej/ U macam-macam yang terjadi dalam hidup kite kan.. kalau Alhamdulillah, kite masih hidup sekarang, masih lagi boleh beribadat, tambah pahala k.. janagan wat dosa.. nanti berdosa..
 ade sedara mara kite yang mungkin dah pergi meninggalkan kite..dari yang bujang dah berkahwin.. yang mengandung dah ade baby bagai....

at this early new year, i've also lost somebody that i loved so much pada 5 januari yang lepas.. atok aku meninggal dunia.. sebab sakit tua.. pada umur 82 tahun.. T__T
al-fatihah~

oke wat past is past.. ceh speaking london!!!


kat atas adalah gambar masa besday aku yg ke-24.. masa ni opis dok celebrate  kat annual dinner opis tahun lepas.. lulz mekap bagai.. gewdik betol!!! tema merah hitam gitew...

mm yang jadik isu nyer skarang adalah.. lagik baper ari jer lagik umur ni nak cecah fifteen 25 nih.. haih.. suspen betoll~ 

umur semakin meningkat, berat pon meningkat T___T
tapi, biler umur meningkat nih, adakah aku semakin matang? atau aku masih mau tidor ngan tedyy bear?  erk teddy bear tader kot.. cumer bantal jer banyak.. hahaha

oke la.. tamau citer panjang2.. dah ngntok da nih~ 

selamat malam sumer   (^__^)v




p/s: nak tgk citer khurafat arahan syamsul yusof.. orang kata best giler seram gilerr???



3 comments:

haLyZaQiut said...

berat mningkat = hati bahagia...=p

Mr Freak said...

berat meningkat tu besa la..jangan cinta meningkat dari seorang ke lima orang..hahahhaha

l@dylily said...

korang jangan komen pasal berat boleh? lulz~