Wednesday, February 2, 2011

@--nonton live dari studio FINAS--@

hikhik =) gewdik jer rasa nak wat entry nih..

ape yang nonton live nyer dek non oits!!
oowh ni haa.. aru jumaat lepas deknon nengok RAJA LAWAK musim 5 minggu 4 live kat studio FINAS
nun kat sebelah Zoo Negara nun ^__^  (ekceli minggu ke-3 pon tengok live jugak)


eksaitednyer melampau kesengalan diriku.. hakhak.. bukan ape.. deknon eksaited nak gelak guling-guling tengok persembahan dari peserta - peseta raja lawak lulz~

memang kali ni best - best dan talented orang kata.. tapi pape pon ade gak yang kekurangan idea bagai..=.='

yang best jugak tengok tiga juri tetap bagi komen -- juri 1 Malaysia..
---> Afdlin Shauki (makan mic?? OMG tah air liur sape yang ade sebelum afdlin pakai mic tuh)
--->sathiya aka Baby Face
---> David Teo (har har lu pernah tengok ular berak tak???!!!gua tak pernah tengok ular berak, tapi gua pernah tengok anak jiran gua berak depan umah gua hampeh betol T___T  )


ekceli tak leh amik2 gambo masa live, tapi curik- amik masa belom start ngan ngan masa break..




 penuh orang.. 


kami mau masuk TV.. hahah mau glemer jugak.. lulz~

lepas show sempat amik gambo ngan mr david teo, die tgh tunggu driver angkut sama die balik lumah.. penat woo.. =p

 haih kami sumer mantop- mantop.. tak mo amik berlakon ker mr david??!! hakhak

tapi yang paling eksaited skali adalah yang ni.. jeng jeng jeng... 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.sila scroll ke bawah lagi
.
.
.
.
.

har har har.. cian en zizan ni.. dah lewat sangat die sangat penat tapi boleh lagi senyum and hidung tetap mantain mancung..  (^____^) 

hehehehehehehehehehehehe aku tak leh benti sengih.. help help.. heheheheheheheh 

erm okelah.. tu jer.. ekceli aku wat post nih, selain nak tunjuk gambo aku ngn zizan raja lawak, aku nak jeleskan MR. Freak yang aku tengok raja lawak LIVE.. yang masatu kat umah die ASTRO jadik mengong..


ha hahah hahah haha --> gelak jahat wanita ayu =p

ok daa.. --> opis sangat sejuk sebab sebab orang takde.. cuti woo~

owh lastly.. Happy Chinese New Year

dan mintak PM cepat ler bawak balik kawan-kawan kiter kat Mesir tuh.. cian diorang T__T


9 comments:

Mr Freak said...

oiiiiiiiiiiiiiiiii...
kuang jo..nak tgk jugak
live..mau mau mau..


p.s: lu tak ngorat zizan ke?

l@dylily said...

heheh.. bole2 tgk live.. datang walk in je kat finas nih =)
err ngorat zizan??? haha ape barang ngorat artis.. baik lagi ngorat Mr. freak kampung kat ipoh, leh salu balik kmpung (^__^)
p/s: kampung mak gua kt tapah.. lulz~

haLyZaQiut said...

amboihhh.....gi tgk raja lawak x ajak pon...marah nieh...nsib bukan AJL...hehehe

l@dylily said...

erm ala.. liza.. nak ajak pon orang yang ajak kiter.. huhu~ caner?

haLyZaQiut said...

hhuu....yeke...xpela kalau cmtuu..beta izinkan...=p

Ms. Widya said...

Mak jelezzz nokkkk.. hoh

l@dylily said...

cik wid xleh bergambar berdua.. nanti panazzzz~ jadi bertiga lebih baikk.. hehe

Whoopz said...

awek zizan mesti jeles tgk gambar last tu.. :)

l@dylily said...

ooppps~ zizan ade awek ker?? muehehe~