Thursday, March 17, 2011

@-- Al Kisah February --@

As-Salam dan selamat sejahtera kepada semua pembaca yang setia =)

Lama kan belog ni tak berhapdet? isk biasa la bizi ladylily.. idea datang mencurah-curah tapi di sebab kan terlalu bizi( ya amat), idea - idea ku ini bagaikan di curah ke daun keladi T__T

jadi di kesempatan hari ini moh la kite tengok sat ape yang terjadik di sekitar bulan February ( sebut ala Hattan -lagu sekuntum mawar merah oke ^_^)

Office Dinner - tema Arabian Night 18 Mac 2011

tema dinner office tempat ku bekerja kali ni adlah Arabian Night.. jenuh la memikiorkan nak pakai ape..  pastu decide nak pakai ala - ala cleopatra dan dah siap booking pon.. RM 20 untuk booking .. not bad kot..siap terpikir nak carik accessories lain cam gelang ular, rambut palsu yang lurus bagai... tapi last minit cancel sebab untuk persembahan nak kene pakai costume lain.. jadi nak jimat kos dan masa tukar - tukar baju, baik sewa sepasang jer... tak jadik nak melawo T__T


 ala - ala Cleopatra

tukar jadi minah arab ... kui kui 

hua hua hua

pastu dinner kali ni jugak setiap department/ unit kene buat persembahan.. sape menang dapat hadiah..fuh ~ ni pon nak kene pikior jugak.. haahaha so Cik Widya  my opismet cadang kitorang sumer bahagian IT Software ni menari gelek arab..  sebab kalau berlakon atau nyanyi kang cam syiok sendirik jer ... tapi aku kene tolong dier carik step untuk ngajor team kitorang yang lain.. no problem dan kitorang amik masa x sampai 2 minggu untuk prektis.. yeayyyy (^__^)v


ni lah hasil kami menarii.. dan unit IT Software dapat tempat pertama dari 4 group yang bertanding.. cheewah~ haha video atas baru part 1, nak tgk part 2 sile pegi ke youtube eh.. hehe komen boleh, tapi jangan kutuk okeh.. heeehe 
bukan senang tau nak tengok jejaka-jejaka (bapak orang ) ni nak melentur melentok liok kan badan mereka.. hehe neway, congrats n thanx for all yang bagi kerjasama (^__^)



penari- penari tak professional.. lulzy
oops ade yang da tukar baju.. hehe
bersama hadiah hamper ngn wang tunai.. alhamdulillah~


Oke enuf gedik- gedik... =p

second thingy is my 25th birthday.. yes i've turned 25.. n i dunno what should i feel.. heheh malas nak citer sebenarnyer sebab makin tua kan.. =p
not much to say.. thanx to all my friends n family for the celebration + wishes + presents..  love u all so much mmmuaahhhx~

cik wid ngn panjang beli kek blueberry (^_^)

 nama kek ni dah tak ingat. tapi soodappppp =p



uh ohhh the best present is birthday wishes from widya n frens.. hehe meh tengok - 
mr freak tengok ni lu mesti jeles punya hahahahahha (gelak ayu oke)
|
|
|
V
video

ade lagi wish lain dari DAvid Teo n Afdlin Shauki tapi maleh nak buh bebanyak nanti korang sumer jeles... kikikiki~


okelah thats all lah for today's post.. lama dah dok mengarang nih.. cume lambat sngat editor nak approve and publish.. lulzy...

ape? korang nak tau impian dan angan- angan yang nak di capai tahun nih? hurmmmmmmm ssusah mau jawab tuh.. hehe

 daaa~ 


eh lastly
one of present (^___________^)

10 comments:

Mr Freak said...

gua tak jeles keh..gua dah senyum depan pc kat libery nih..LOLzy betoi la luorang nih..ok la happy besday walau terlambat..ok chill the bill

haLyZaQiut said...

amboi3...comey molek nya dio....wat tema kawin lak kin...msti gempaq hbs...hahaha...

Mr.Icai & Mrs. Icai said...

terbaek lah..

l@dylily said...

freak: tQ.. hehehe tapi nape lu cenyum (^____________^) sebab gua comel kannn??? =p

halyzaQiyut: erkk nak jadik tema kawen ehh?? carik calon dulu T__T

mr. icai: heheh thanx babyface mmg terbaekkk~

haLyZaQiut said...

calon???nape kin?? byk sgt sampai x tau nk pilih ea....jgn pilih pak arab lak....jauh nk balik raya nnt...hahaha...

l@dylily said...

masalah nyer cik liza.. nak pilih calon pon xder nih??? guanooo niiii??
!@#$%^&*@#$%^&*

haLyZaQiut said...

hahaha....dan dan la kin ea....

l@dylily said...

ehh siyes la liza.. kite masih single n available taw.. tolong la kite liza =p

haLyZaQiut said...

hahhaha...tlg cmne tuu...ni ha ijat...asyik mncari pasangan hidup jer...kah3...

l@dylily said...

ijattt??? lulz~