Monday, August 29, 2011

@~ Selamat Hari Raya 2011~@

Sungai disusur sehari-hari,
                                   Dalam gelap menangkap ikan,
Kami menyusun sepuluh jari,
Salah dan silap harap maafkan.



Wish to all my blog readers no matter where you are,
 Selamat Hari raya Aidilfitri..

cewah.. speaking..

to remind myself for next year oke, tahun ni beraya kat kampung ayah kat Kq Chinchin dolu.. 
3rd raya nanti baru balik kampung umi kat Tapah ^^

hati hati di jalan raya yer kengkawan

muaahx 

eh jap, tadi dok teman adik ngan kazen yang kecik2 men mercun.. diorang ni yang beriya bakor mercun, akak yang comel ni baling pop-pop jer.. dah terbalik.. 
lulzy

hati hati gak membakor mercun tu

selamat bercuti, selamat hari merdeka ke-54 juga 


bubbye.

dari ladylily yang kekenyangan..^^

7 comments:

solomolo said...

- ampun maaf dipinta andai ada keterlanjuran dan kesalahan yang dilakukan sepanjang kita kenal dalam dunia blog ni...

- Salam Syawal 1432H & Maaf Zahir Batin

haLyZaQiut said...

selamat hari raya Kikin....maaf zahir batin ya.... :)

Mr Freak said...

kikin?
selamat hari raya lilly..
cewah..oii hantar la kueh raya
kat gua..

akhir kata, selamat hari raya..

Mr Freak said...

hamboi gambor..
menggoda..
lu tamau bela anak ikan ker?
anak ikan senang bela tau..
HAHA

l@dylily said...

@solomolo.. selamat ari raya ^^

@halyza: datang raya umah kiter lagi tau hehe...

@mrfreak: nick femes wat masa nih Kikin.. lulzy selamat ari raya freak.. gua anto kad raya boleh? meh alamat.. lagi, gua ade byk anak ikan guppy kat umah

haLyZaQiut said...

Ladylily - insyaAllah ya kikin dear... :D

l@dylily said...

^^