Friday, October 30, 2009

~ huh sabar je lah (T____T)

mm ape nak jadik neh?
keje yang banyak huru hara jadik nyer..
plan? susun priority? sudah..
tapi nape huru hara lagik keje aku nih?..
dah huru hara.. pastu bertmbh lagik yg baru, ad hoc lak tuh....
yang dah setteled plak?....

huks (T_T)..<-- sedey ++ pressure.. ...................

bile sumer yang terbabit dah tanya..
" bile u all nak siapkan ni?"
" lama lagi ke u all kt sini?"
erk sabo je laa~

parents pon tya..

"aik? x abis-abis keje kat sana?..
ermm mls nak jawab

ade plak yang x mo approve sign dokumen yg sepatutnyer..

" kitorg katowt u all x nak siap kan logs pas sign nih"..
wth... isk serabut...

aargghhhhh!!!!

for sure aku pon masih belajar cara nak handle 'diorang' and banyak procedure yang sepatutnye ak wat tapi terskip sbb tak tau nk letak celah mana..

erm xde org ajar ke?..--> fuh xde training n pesan kut mulut jek..

sumer teori yg bile time praktik nyer ak x tau nk handle cemana..

(t__t)...

xpe - xpe.. sabo cik ekin..

LEARn FROM MISTAKES~

this is ur first project cik ekin.. big projek plak tuh..

he.he...

InsyaAllah akan datang buat lagi yang terbaik...

skarang senyum skett... (^__^)

jgn emo plak.. kang xde org ngorat...

haha~

okes la..

banyak keje tapi merapu kt cni..

dah kol 1030 mlm n still kat opis~

chaiiyoks...


dr aku yang dah tersangat penat...

3 comments:

haLyZaQiut said...

siannya ekin....
keje keras nmpknya di cni...
sabar kin...sabar byk2...
asam garam dalam bekerja...
hanya Tuhan yg tau...
sabar yer...=)

l@dylily said...

hehe.. tu ah.. susah2 dolu...

~smile~ je laaa ..=p

hEarTLeSs said...

huhu pressure sungguh kalo keje ngn org yg xtau bekerja...tau nk siap jek