Friday, November 20, 2009

@-- kawen kawen kawen--@




haha.. pekene mengena tajuk aku  ngan gambo budak nih?..
ni nama nyer Zaidah, panggilan manja eby ( singkatan dr Baby)..
umur lak setahun lebey..
mm sape die nih? hehe... eby nih niece kawan aku..n xde kene mengena langsung dalam idup aku..
aku saje je buh pic eby nih.. cumel aku suke tgk pipi die yang labuh tu.. mata yang nak sepet x sepet, pastu jeling semacam je.. hehe
tu ade sket nasik ke hape kat mulut tuu..
mm geram nyerr..rasa nak cubit-cubit, cium-cium pipi die tuh
(for guys, sorry ek org tertentu jeh dapat.. haha)
klu emosi tgh x tenang, tengok je pic eby nih leh sejuk sket ati nih.. sebab geram kat pipi eby nih.. (^_^)

k unuf bout eby.. kite pegi ke tajuk asal
last two days my mum kol n fisrt question yang di tanya "Bile nak kawen nih?"
erk?
aku blur..berdebar giler!!
huhu ape yang berlaku neh? nape umi tetiba tanya soklan cepuk cemas neh?
aku jadik gagap.. tetiba la umi aku ketawa besar.. cehhh(-_-!)
 umi nak tanya bende lain, tapi saje wat intro suspen.. ( sabor je lah)..

mm ala..  umur aku baru 23.. aku bajet paling lambat pon 25 la aku kawen ( kalau ade orang nak laa)..hahah
tapi skrang rasa cam gatal nak kawen je.. oopps~ (^_^)

lalalala~

hehe the end.............................................

eh jap.. pada kaum gurls..
penah x masa u ols kecik2 dulu mak korang cakap camni
" kalau tak lulus peksa kawen je.."
well, my parents did.. n im very scared pastu study la bagi at least lulus exam.. hahah
skarg ni penah gak berharap my parents ckp camtu lagi..
tapi aku dah keje..x de maknanye ugutan tu lagik..

lalala~

5 comments:

Ms. Widya said...

kin.. nak kawen gakkkks

haLyZaQiut said...

hahha...betol la kin..tetiba masuk stage 23 ni mcm terlebih gatai lak nk kawin..muahahha...myb lumrah alam kot...=p

l@dylily said...

hehe.. tu ah.. pasni saper lak lagi yang akan berubah status..=p

park air said...

cepat la kawen aku nk g makan nasik minyak ni.

Riko said...

liza..
ko mmg dh lame gatai nk kawen..
hak3..
ekin..
kawen la cepat..
huhu..