Wednesday, October 6, 2010

@-- bayi bergomol --@

haha.. ape punyer tajuk entry da....
citer arini xde kaitan ngan tajuk k..
tapi masih bercerita pasal bayi..=p


alkisah nyer begini.. aritu my fren de tgk gambar aku mase kecik.. 
die cakap.. comellllll... ---> haha kembang jap...
tapi... 
die cakap die lagi comellllllll --> huh x leh jadik nih
sebab my fren ni lelaki.. isk .. x leh trima!!!

haaha... skarg ngn izin tuan punyer gambar aku nak korang compare and vote sape lagik comel ok??? hahah



 baby boy


VS


baby gurl

perlu di tekan kan disini bahawa baby gurl ni pernah memenangi kontest saper comel tahun lepas hokeh!!!.. hahaha



so vote cepat.. to my frens.. u all patut tau wajib vote sape dalam contest x rasmi nih.. hahha




p/s: post nih hanya suka2 saja xde kaitan antara yang masih bujang bujang atau yang dah bernikah.. muahahahha




dari aku yg tgh berdebar kne jadik MC jumaat nih... hurmm

11 comments:

alexander said...

x adil....

l@dylily said...

ape yg x adil sir alex?? hehe

hEarTLeSs said...

baby gurl!!! go go!! haha

Ms. Widya said...

TAIP BabyGurl dan hantar ke 33446!!! hehe.. For Baby boy.. undi kali jerlah.. =)

haLyZaQiut said...

I vote for my baby gurl..hehhe...
*kin, tahun dpn jgn lupa open house... ;D

Hanis Kamis said...

oleh sbb saya penah jadik baby gurl sya vote utk baby girl...haha

baby boy tu, sila carik geng sendiri nk dpt vote byk2...

l@dylily said...

yah yah yah.. nampak nyer baby gurl telah mendahului ngn 4 mata.. hehe


:)....

chaiyokkk baby boy.. masih ade masa lagii.. hehe

Mr Freak said...

gua lah yang paling comel
ketika kecil kerana ada kakak
cun belakang rumah suka nak main main dengan gua tapi gua malu..gua kecik pon dah tau cun ke tak seseorang..maka gua seorang yang comel..vote gua pls..

regards
freak

l@dylily said...

dear mr freak,

thank you for your participation.
to valid your participation, you must at least send one picture to lily@email.com

regards,
lily


^_____^

Mr Freak said...

dear lily,
thank your for ur info..
but my face is not for public
even my childhood picture..

sorry for inconvenient

regards
freak

l@dylily said...

dear mr freak ,

its ok.. i understand that ur personal matters are not for public..

thank you..


regards,
miss lily